Dé mooiste Kinderfeesten in de Natuur

Heeft uw kind een gezonde obsessie met Freek Vonk en Steve Irwin? Dan weten wij hét perfecte kinderfeestje! In dit artikel geven wij de meest unieke kinderfeestjes in de natuur weg. Wanneer uw kind graag doet bouwen, liever een ruige ervaring heeft of een echte dierenfan is, wij geven u een voorsprong voor een kinderfeest idee.

Hutten Bouwen

Is uw kind al sinds klein af aan een kenner van Bob de Bouwer en altijd actief in de natuur? Dan is hutten bouwen de oplossing voor het kinderfeest. Het is mogelijk om dit kinderfeest te laten organiseren door een organisatie. Echter, is het ook mogelijk om het kinderfeest in het bos te doen en met de gevonden takken, stenen en bladeren een natuurlijk droomhuis te maken. Zet, nadat de hut afgemaakt is, de haard aan of maak een kampvuur en haal de marshmallows tevoorschijn.

Reptielen feest

Bent u bang dat uw kind de nieuwe Freek Vonk gaat worden en af en toe u met een vogelspin of slang laat schrikken? Dan is een reptielen kinderfeestje de perfecte keus voor uw kind, echter voor u een stuk minder. Er zijn verschillende organisaties die informatieve manieren vinden om uw kinderfeestje een succes te laten worden. Deze kinderfeestjes bestaan uit een aantal dieren die getoond worden. Denk hierbij aan een vogelspin, gekko’s en verschillende slangensoorten. De oppasser van de dieren verteld hoe deze dieren eten zoeken, hoe ze overleven en wat hun grootste angsten zijn.

Klimmen en Tokkelen

Naast voorgenoemde kinderen, bestaat er natuurlijk ook nog de Tarzan van de familie. Is uw kind niet van het klimmen te weerhouden? Dan is een tokkel kinderfeest uw oplossing voor de belangrijke dag. Klimmen stimuleert de ontwikkeling van kracht en coördinatie bij kinderen. Daarnaast zorgt deze onvergetelijke ervaring voor meer durf en vertrouwen. Tijdens het kinderfeest komen de kinderen verschillende obstakels tegen, zoals klimnetten, touwen, bruggen en een tokkelbaan. Er zijn naast deze activititeiten nog veel meer mogelijkheden.

Conclusie

Het kinderfeest dat u kiest, hangt sterk af van de interesses van uw kind. Zo is voor de Tarzan van de familie, het tokkelen de best mogelijke oplossing als kinderfeest. Echter, is voor de dierenliefhebber, het reptielenfeest een beter alternatief. Bent u nog op zoek naar een leuke plek om een kinderfeestje te houden. Hier is de top drie leuke speelplekken