De Leukste Speelplekken in België en Nederland

Wilt u met de kinderen de natuur in, maar is dezelfde wandeling ook niet altijd even leuk? Dan let goed op! Wij zorgen ervoor dat uw dagje uit zal slagen. Blijft u liever in België of gaat de reis richting Nederland? Wij zorgen dat u tijdens een wandeling even kunt rusten terwijl uw kinderen hun energie kwijt kunnen in het speelbos. Deze speelplekken bevinden zich midden in de bossen waardoor u de kinderen kunt laten spelen en zelf kunt genieten van de natuur. Bekijk ook welke leuke activiteiten er te vinden zijn voor kinderen. 

Speelbos Herperduin

Wanneer u gaat wandelen in de buurt van Oss dan is Speelbos Herperduin de perfecte mogelijkheid om dat met kinderen te doen. In dit speelbos ligt een reusachtig speeltoestel voor kinderen om de resterende energie van de wandeling om te zetten in speelplezier. Het speeltoestel heeft een maximale hoogte van zes meter, een lengte van 33 meter en de breedte van het speeltoestel is 23 meter. Het speeltoestel in de vorm van een das biedt dus de perfecte mogelijkheid voor uw kinderen om lekker te klimmen en spelen.

Natuurspeeltuin Zandbos

Zijn uw kinderen druk en hebben jullie zin om de bossen te ontdekken? Dan is Natuurspeeltuin Zandbos dé oplossing. In dit heerlijk wandelgebied kunt u optimaal genieten van de natuur terwijl uw kinderen hun energie kwijt kunnen in de speeltuin. In deze natuurspeeltuin zijn verschillende faciliteiten, zoals een blote voeten pad, een waterspeelplaats en verschillende klimtoestellen voor de kinderen. Dus, wanneer u even wilt genieten van de rust of bij wilt tanken dan is Natuurspeeltuin Zandbos de plek voor u en uw kinderen.

Speelbos Everzwijnbad

Bent u op zoek naar een speelplek voor kinderen in België? Geen probleem! Deze speelplek, midden in de natuur, ligt kort bij Leuven. Dit speelbos biedt uw kinderen de mogelijkheid om gebruik te maken van natuurlijke speeltoestellen en is het mogelijk om verschillende spellen te doen. Naast het speelbos kunt u ook zéér mooie wandelingen maken in het bos. Heeft u even geen energie? In het bos staan genoeg picknicktafels waar u de verloren energie kunt bijvullen.

Conclusie 

Er zijn genoeg mooie locaties die de wensen van u en uw kind kunnen vervullen. Speelbossen bieden dé oplossing als u liever een wandeling maakt en uw kind ziet spelen in het speelbos. Daarnaast kan dit rustmoment uw energie bijvullen en kunt u genieten van de rust en natuur.